Monthly Archives: August 2021

Kamin me dru

✅ Kapaciteti: 25 kW ✅ Pompën e qarkullimit, ✅ Valvola sigurie, ✅ Termostat, ✅ Valvula e sigurisë termike,✅ Kontroller të ajrit dhe lidhjeve,✅ Pamje të mahnitshme të flakës,✅ Llehtë për tu pastruar,✅ Kontrollues gjysmë automatik të ajrit (40 o C – 80 o C),✅ Daljet fakultative të oxhakut : 130 mm – 150 mm. ✅  Pesha: 255 kg, ✅  Lënda djegëse: dru, thengjill, briket, ✅  Sasia e […]

KALDAJE ME DRU ECO BURN F

Kaldajë me dru dhe kontrollë automatike gjatë procesit të djegjës. Karakteristikat kryesore: Zgjidhje kompakte dhe efikase për kaldaja të ngarkuara me dorë; E përshtatshëm për djegien e trungjeve të drurit, qymyrit dhe linjitit. Djegia e ndihmuar nga ventilatori me modulimin e shpejtësisë së motorit mundëson funksionimin në instalimet e dobëta të oxhakut. Dyerve të përparme […]

KALORIFER VOLCANO

Kalorifer VOLCANO për objekte afariste dhe komerciale! Kalorifer për sistemet e ngrohjes me këmbyes uji, model kompakt dhe super dizajn, pajisje me ECO motorë që e rritë efikasitetin në ruajtje të energjisë. Kaloriferi VOLCANO ka gjetur zbatim në shumicën e qendrave sportive, magazinave të mëdha si dhe në objekte tjera afariste pasi që ka një […]

AlbanianEnglish