KALDAJE ME DRU ECO BURN F

Kaldajë me dru dhe kontrollë automatike gjatë procesit të djegjës.

Karakteristikat kryesore:

  • Zgjidhje kompakte dhe efikase për kaldaja të ngarkuara me dorë;
  • E përshtatshëm për djegien e trungjeve të drurit, qymyrit dhe linjitit.
  • Djegia e ndihmuar nga ventilatori me modulimin e shpejtësisë së motorit mundëson funksionimin në instalimet e dobëta të oxhakut.
  • Dyerve të përparme me madhësi të duhur që mundeson ngarkim të lehtë dhe pastrim të kaldajës.
  • Sipërfaqja e ngrohjes së lartë dhe vëllimi i madhë i ngarkimit të karburantit rezultojnë në efikasitet të lartë dhe periudha më të gjata të djegies.
  • Dera opsionale për montimin e djegësit të Peletit.
  • Rripi i rregullueshëm mbi tymosjen!

Modelet:

Ecoburn EF28

Ecoburn EF35

Ecoburn EF45

Ecoburn EF60

Ecoburn EF75

E gjeni në dyqanet tona:

📍 #Prishtinë: Rr.Nebih Gashi nr.3, Kalabri(afër stacionit të autobusëve),
📍 #Prizren: Rr.Joni p.n.,afër rrethit të ish Ben-afi,
📍 #FushëKosovë: Rr.Lidhja e Pejës p.n.(afër universitetit AAB).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish