Kamin me dru

✅ Kapaciteti: 25 kW

✅ Pompën e qarkullimit, 
✅ Valvola sigurie, 
✅ Termostat, 
✅ Valvula e sigurisë termike,
✅ Kontroller të ajrit dhe lidhjeve,
✅ Pamje të mahnitshme të flakës,
✅ Llehtë për tu pastruar,
✅ Kontrollues gjysmë automatik të ajrit (40 o C – 80 o C),
✅ Daljet fakultative të oxhakut : 130 mm – 150 mm.

✅  Pesha: 255 kg,

✅  Lënda djegëse: dru, thengjill, briket,

✅  Sasia e ujit: 40 l.

✅ Presioni i funksionimit: 2 Bar

✅  Tensioni dhe frekuenca 230V – 50Hz,

✅ Furnizon: max 11 radiator,

✅ Ngjyrat në dispozicion: e  hiri.

Ideale për një shtepi banimi!

Lokacionët:
Transporti FALAS deri tek objekti! 📣

Kontakto” 044146052.

Ju mirëpresim!

#kamin #me #dru #fuqia25kW #transporti #falas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish