Monthly Archives: September 2021

Pompa Termike EVI DC Inverter

Me teknologji më të re të EVI Inverter DC, veçanërisht për zona jashtëzakonisht të ftohta -30°C për ngrohje / ftohje! EVI – Teknologjia e Inverter DC Display me Touch me plotë ngjyra Defrost inteligjent Niveli i energjisë mund të arrijë A ++ Full Inverter Gas ekologjik R32

Kondicioner Paraped Inverter

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi amerikan Cooper&Hunter  Gama e gjerë e temperaturave:– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C. Format i hollë vetëm 21.5cm, Vendoset 20cm mbi dysheme, Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë, Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica, Klasa e efikasitetit më të lartë […]

Kompresor Inverter Cooper&Hunter R32

Me kompresorin e ri ju mund të kontribuoni në mbrojtjen e mjedisit duke shijuar kushtet perfekte të ftohjes dhe ngrohjes, sepse klimat tona përdorin gazin e ri R32.Kështu që zgjidhni produktet tona që janë shumë efikase dhe të sigurta nga brendi i njohur Cooper&Hunter – Brend i besueshëm dhe kualitet i garantuar. Pse duhet të zgjedhni gazin R32?Duke […]

Kaldajë me Pelet BioPack

•Kaldajë BIO-Pack me ndezje automatike mund të montohet në hapësira të ngushta dhe hapësira të brendshme pasi që ka madhësi dhe dizajn kompakt,•Kontrolleri Elektronik është kontroller modern i cili kontrollon bojlerin dhe sistemin e ngrohjës, dhe i cili menaxhohet nga termostati i dhomës,•BIO-Pack është pajisje ekonomike, fal dizajnit dhe shfrytëzimit maksimal të tempëratures së gazrave,•Kapacitet […]