Kaldajë elektrike RECORD

Kaldajë elektrike për sistemin e ngrohjes qëndrore RECORD, model digjital 12kW:

Kajdajë kompakte me pompë qarkulluese,

Enë ekspanduese,

Çajrosje automatike,

Valvolë siguruese për zbrazje dhe mbushje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish