Kaldajë me Pelet

Kaldajë me Pelet për sistemin e ngrohjës qendrore nga prodhusi më i madh në ITALI D’Alessandro Termomeccanica.

• Kaldajë me dimensione shumë kompakte,

• Ka një dizajn të përkryer,

• Efiçenca dhe Efikasiteti i lartë janë vetit kryesore të kaldajës D’Alessandro,

• Instalim shumë të thjeshtë,

• Kapacitet të ndryshme:

• CS Small 30 kW;

• CS Small 45 kW;

• CS Small 60 kW;

• CS Small 80 kW;

• CS Small 100 kW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish