Radiator çeliku COPA INNOVA

.• Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion,

• Kualitet i lartë me cilësi të garantuar,

• Dimenzione të ndryshme,

• Lartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm,

• Kontroll i temperaturës me valvula termostatike,

• Të punuara nga çeliku,

• Estetik,

• Të qëndrushum ndaj korruzionit,

• Rezistencë të lartë presionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish