Kondicioner Paraped Inverter

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi amerikan Cooper&Hunter

✔ Gama e gjerë e temperaturave:
– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,
+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C.
✔ Format i hollë vetëm 21.5cm,
✔ Vendoset 20cm mbi dysheme,
✔ Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë,
✔ Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica,
✔ Klasa e efikasitetit më të lartë të energjisë A+++.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish