Monthly Archives: October 2021

Boiler

BOILER me 3 kombinime!  200 deri 2000 litra Rrymë elektrike Ngrohje qendrore Solarë Kurseni energjinë me Boiler Eldom- Green Line Boilerë për ngrohjën e ujit sanitar Ruajtjen e ujit të nxehtë sanitare dhe Ujit të brendshëm për ngrohje qendrore . Vëllime në dispozicion: 200, 300, 400, 500, 750, 1000 dhe 2000 L Garancion 5 vite Efikasitet […]

Klimë Kanalore

Klimë Kanalore Inverter 60.000 BTU Zgjidhe problemin e ftohjes dhe ngrohjes me modelin më ekonomik në treg Operon në temperaturat -20°C deri +48°C Projektuar për dhoma deri në 175 m² Kapaciteti termik :Ftohje 17.00 (4.00-17.50) kWNgrohje 18.00 (5.00-18.80) kW Për informacione shtesë na kontaktoni ! e-mail : info@enghouse-rks.com https://enghouse-rks.com/

Klimë Kasetore Inverter

Përtej efiçiencës me Klimë Kasetore Inverter me njësi të brendshme për ftohje dhe ngrohje. Funksionet: Madhësia kompakte, Nivel i ulët i zhurmës, Filtër me vetëpastrim, Shpërndarje automatike të ajrit, Sistemi i mbrojtjes me shumë nivele, Shkrirja smart sistem.

AlbanianEnglish