Radiator çeliku COPA INNOVA

✔Radiator Gjerman të prodhuar dhe destinuar për sistemet e ngrohjes qendërore me 10 vite Garancion,
✔Kualitet i lartë me cilësi të garantuar,
✔Dimenzione të ndryshme
✔Lartësi: 300mm, 500mm, 600mm, 750mm, 900mm,
✔Kontroll i temperaturës me valvula termostatike,
✔Të punuara nga çeliku,
✔Estetik,
✔Të qëndrushum ndaj korruzionit,
✔Rezistencë të lartë presionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish