Kaldajë me Pelet D’Alessandro Termomeccanica

Kaldaja me Pelet për sistemin e ngrohjës qendrore nga prodhusi më i madh në ITALI, D’Alessandro Termomeccanica.

Blej dhe perdore tërë jetën, kualitet i garantuar.
Me ENG HOUSE, merrni garancion 10 vjet.

• Kaldajë me dimensione shumë kompakte,
• Ka një dizajn të përkryer,
• Efiçenca dhe Efikasiteti i lartë janë vetit kryesore të kaldajës D’Alessandro,
• Instalim shumë të thjeshtë,
• Kapacitet të ndryshme:
• CS Small 30 kW;
• CS Small 45 kW;
• CS Small 60 kW;
• CS Small 80 kW;
• CS Small 100 kW.

ENG HOUSE, partner për kualitet !

www.enghouse-rks.com
info@enghouse-rks.com
049 360 599
Rr. ”Nebih Gashi”, Prishtinë,
Rr. ”Aleks Çaçi”, Fushë-Kosovë,
Rr. ”Joni”, Prizren.

#ENGHOUSE #Kaldajë #me #pelet #Italiane #ngrohje #qendrore #Dalessandro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish