Klimë Arctic Inverter 12.000 BTU

  • Zgjidhe problemin e ftohjes dhe ngrohjes me modelin më ekonomik në treg
  • Menagjim nga distanca me sistemin wireless përmes smartphone
  • Klasa e efikasitetit më të lartë të energjisë A+++
  • Operon në temperaturat -25°C deri +48°C
  • Kapaciteti termik:
    -Ftohje 3,50 (0,70-4,00) kW
    -Ngrohje 3,67 (0,80-4,50) kW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish