Kaldajë kuzhine

Gatuaj dhe Ngrohe komplet shtepinë..

Kaldajë kuzhine për sistemin e ngrohjes qëndrore me kapacitet 28+6 kW që plotëson kërkesat për pjekje, zierje dhe ngrohje për shtëpin tuaj njëkohësisht !

Në vete përmban:

✔Pompën e qarkullimit,

✔Valvola sigurie,

✔Termostat,

✔Pamje të mahnitshme të flakes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish