PERDE AJRI

•Perde ajri vendosen mbi derën hyrëse të një restoranti, qendre tregtare apo ndonjë objekti afarist.
•Dizajn të përkryer, inovativ, efiçentë, super performancë.
•Elegancë e jashtëzakonshme që përshtatet në çdo ambient.
•PAISJE E PËRSHTATSHME PËR ÇDO OBJEKT AFARIST DHE KOMERCIAL

•Madhësi të ndryshme:
• 1m
• 1.5m
• 2m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish