Klimë Kanalore

Klimë Kanalore Inverter 60.000 BTU

 • Zgjidhe problemin e ftohjes dhe ngrohjes me modelin më ekonomik në treg
 • Operon në temperaturat -20°C deri +48°C
 • Projektuar për dhoma deri në 175 m²
 • Kapaciteti termik :
  Ftohje 17.00 (4.00-17.50) kW
  Ngrohje 18.00 (5.00-18.80) kW
 • Për informacione shtesë na kontaktoni !
 • e-mail : info@enghouse-rks.com
 • https://enghouse-rks.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish