Pompë Termike 20 kW Split Sistem

SUPER DIZAJN, cilësi e garantuar per 5 vjet.

Zgjedhje ideale për ngrohje, hargjime të vogla dhe shumë e lehtë për mirëmbajtje!

✔Punon në temperatura extremë të ulta -30 gradë.
✔Gas Ekologjik,
✔Instalim më të lehtë dhe fleksibël,
✔Modeli me Inovativ në treg,
✔Garancion 5 vjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglish