Author Archives: Eranda Krasniqi

Kondicioner PARAPED Inverter nga brendi amerikan Cooper&Hunter

Për çdo sezonë dhe 5 vite Garancion! Gama e gjerë e temperaturave:– Ngrohje deri në temperaturën e jashtme -25°C,+ Ftohje deri në temperaturën e jashtme +43°C.Format i hollë vetëm 21.5cm,Vendoset 20cm mbi dysheme,Kontrolli i furnizimit me ajër nga pjesa e poshtme dhe e sipërme e njësisë,Sistem automatik i mbrojtjes nga ngrica,Klasa e efikasitetit më të […]

Sistemi,CMV 12HP DC INVERTER CLINE

Përdorë kompresor DC Inverter me efikasitet dhe besueshmëri të lartë!Kompresori DC inverter binjak-rrotullues;Shpejtësia e rrotullimit: 2O RPS;Ka efikasitet shumë të mirë gjatë ngarkesës së pjesëshme;Efikasitet të lartë;Zhurmë të ulët: duke optimizuar efikasitetin dhe zhurmën gjatë operimit;Kapacitetet e mundshme: 8HP deri 18HP duke filluar nga 2kW deri 50kW;Kompresor i zhvilluar me ftohje alternative e cila mund […]

Pompë Termike 20 kW Split Sistem

SUPER DIZAJN, cilësi e garantuar per 5 vjet. Zgjedhje ideale për ngrohje, hargjime të vogla dhe shumë e lehtë për mirëmbajtje! Punon në temperatura extremë të ulta -30 gradë.Gas Ekologjik,Instalim më të lehtë dhe fleksibël,Modeli me Inovativ në treg,Garancion 5 vjet.

AlbanianEnglish