Category Archives: Boilera

Boiler

BOILER me 3 kombinime!  200 deri 2000 litra Rrymë elektrike Ngrohje qendrore Solarë Kurseni energjinë me Boiler Eldom- Green Line Boilerë për ngrohjën e ujit sanitar Ruajtjen e ujit të nxehtë sanitare dhe Ujit të brendshëm për ngrohje qendrore . Vëllime në dispozicion: 200, 300, 400, 500, 750, 1000 dhe 2000 L Garancion 5 vite Efikasitet […]