Category Archives: Klimatizim

Fan Coil Kasetore CLINE

Me një dizajn të përsosur Rrjedha e vazhdueshme e ajrit 4 drejtime Performanca e lartë Nivele të ulëta të zhurmës Auto-start I përshtatshëm për instalim Kontrolli me teledirigjues Njesi e mbrendshme – kasetë tavanore 4 drejtimshe Fuqia: nga 4.2 deri në 15 kW, në ngrohje Kontrolli me dirigjues Garancioni: 5vite. Modelet: Cline FP 5 – […]

Klimë Kanalore

Klimë Kanalore Inverter 60.000 BTU Zgjidhe problemin e ftohjes dhe ngrohjes me modelin më ekonomik në treg Operon në temperaturat -20°C deri +48°C Projektuar për dhoma deri në 175 m² Kapaciteti termik :Ftohje 17.00 (4.00-17.50) kWNgrohje 18.00 (5.00-18.80) kW Për informacione shtesë na kontaktoni ! e-mail : info@enghouse-rks.com https://enghouse-rks.com/

Klimë Kasetore Inverter

Përtej efiçiencës me Klimë Kasetore Inverter me njësi të brendshme për ftohje dhe ngrohje. Funksionet: Madhësia kompakte, Nivel i ulët i zhurmës, Filtër me vetëpastrim, Shpërndarje automatike të ajrit, Sistemi i mbrojtjes me shumë nivele, Shkrirja smart sistem.

AlbanianEnglish