Category Archives: Klimë Super Inverter

Klimë Kanalore

Klimë Kanalore Inverter 60.000 BTU Zgjidhe problemin e ftohjes dhe ngrohjes me modelin më ekonomik në treg Operon në temperaturat -20°C deri +48°C Projektuar për dhoma deri në 175 m² Kapaciteti termik :Ftohje 17.00 (4.00-17.50) kWNgrohje 18.00 (5.00-18.80) kW Për informacione shtesë na kontaktoni ! e-mail : info@enghouse-rks.com https://enghouse-rks.com/

Klimë Kasetore Inverter

Përtej efiçiencës me Klimë Kasetore Inverter me njësi të brendshme për ftohje dhe ngrohje. Funksionet: Madhësia kompakte, Nivel i ulët i zhurmës, Filtër me vetëpastrim, Shpërndarje automatike të ajrit, Sistemi i mbrojtjes me shumë nivele, Shkrirja smart sistem.

Klimë Arctic Inverter 12000 BTU

Zgjidhe problemin e ftohjes dhe ngrohjes me modelin më ekonomik në treg Menagjim nga distanca me sistemin wireless përmes smartphone Klasa e efikasitetit më të lartë të energjisë A+++ Operon në temperaturat -25°C deri +48°C Kapaciteti termik:-Ftohje 3,50 (0,70-4,00) kW-Ngrohje 3,67 (0,80-4,50) kW

Klimë Arctic Inverter 12.000 BTU

Zgjidhe problemin e ftohjes dhe ngrohjes me modelin më ekonomik në treg Menagjim nga distanca me sistemin wireless përmes smartphone Klasa e efikasitetit më të lartë të energjisë A+++ Operon në temperaturat -25°C deri +48°C Kapaciteti termik:-Ftohje 3,50 (0,70-4,00) kW-Ngrohje 3,67 (0,80-4,50) kW

Kompresor Inverter Cooper&Hunter R32

Me kompresorin e ri ju mund të kontribuoni në mbrojtjen e mjedisit duke shijuar kushtet perfekte të ftohjes dhe ngrohjes, sepse klimat tona përdorin gazin e ri R32.Kështu që zgjidhni produktet tona që janë shumë efikase dhe të sigurta nga brendi i njohur Cooper&Hunter – Brend i besueshëm dhe kualitet i garantuar. Pse duhet të zgjedhni gazin R32?Duke […]

Klimë Kasetore

Përtej efiçiencës me Klimë Kasetore Inverter me njësi të brendshme për ftohje dhe ngrohje. Funksionet: Madhësia kompakte, Nivel i ulët i zhurmës, Filtër me vetëpastrim, Shpërndarje automatike të ajrit, Sistemi i mbrojtjes me shumë nivele, Shkrirja smart sistem.

AlbanianEnglish