Category Archives: Pompa Termike

Pompë Termike 20 kW Split Sistem

SUPER DIZAJN, cilësi e garantuar per 5 vjet. Zgjedhje ideale për ngrohje, hargjime të vogla dhe shumë e lehtë per mirëmbajtje! Punon në temperatura extremë të ulta -30 gradë. Gas Ekologjik, Instalim më të lehtë dhe fleksibël, Modeli me Inovativ në treg, Garancion 5 vjet.

Pompa Termike EVI DC Inverter

Me teknologji më të re të EVI Inverter DC, veçanërisht për zona jashtëzakonisht të ftohta -30°C për ngrohje / ftohje! EVI – Teknologjia e Inverter DC Display me Touch me plotë ngjyra Defrost inteligjent Niveli i energjisë mund të arrijë A ++ Full Inverter Gas ekologjik R32