Category Archives: Perde Ajri

Perde Ajri

Perde Ajri – Model elektrik ose me këmbyes ujë I dizajnuar që të përdoret për parandalimin e hyrjes së ajrit të ftohtë nga hapësirat e jashtme, montohet në dyert hyrëse të objekteve. Vendosen mbi derën hyrëse të një restoranti, qendre tregtare apo ndonjë objekti afarist.Gjatësia 1m, 1.5m, 2m,Dizajn kompakt,Kursen energji,Pa zhurmë.

PERDE AJRI

•Perde ajri vendosen mbi derën hyrëse të një restoranti, qendre tregtare apo ndonjë objekti afarist.•Dizajn të përkryer, inovativ, efiçentë, super performancë.•Elegancë e jashtëzakonshme që përshtatet në çdo ambient.•PAISJE E PËRSHTATSHME PËR ÇDO OBJEKT AFARIST DHE KOMERCIAL •Madhësi të ndryshme:• 1m• 1.5m• 2m

AlbanianEnglish